PSG Drakt

fotballdrakter

store konsekvenser for deres fremtidige

Real Madrid har hatt en skuffende sesong

PSG Drakt, Liverpool Drakt

presset fortsetter å øke fotballdrakter salg han blir tilgjengelig

Real Madrid har hatt en skuffende sesong så langt, og henger på tredjeplassen i La Liga, mens de sjokkerende ble slått ut av Copa del Rey av tredje nivå Alcoyano. Presset fortsetter å øke klubbens legende Zinedine Zidane, noe som betyr at virksomheten deres i overføringsmarkedet kan bli påvirket.
Usikkerhet rundt Zinedine Zidanes fremtid som Real Madrid -manager kan ha store konsekvenser for deres fremtidige overgangsforretninger.
PSG drakt Det kommer til å påvirke avtaler som Manchester United, Chelsea og Arsenal alle håper å gjennomføre.
Los Blancos ble sjokkerende slått ut av Copa del Rey av tredje nivå Alcoyano, mens de møter Liverpool i kvartfinalen i Champions League.
Presset fortsetter å bygge på Zidane, og Marca hevder at det er enighet om at hvis han ikke klarer å kreve sølvtøy i sommer, kan han bli sparket.
liverpool drakt Hvis franskmannen blir sparket, vil deres potensielle virksomhet i sommerens transfervindu helt sikkert bli påvirket.
camiseta de Barcelona Zidane antas å være i gang med å signere Borussia Dortmund -spissen Erling Haaland.
United og Chelsea er også i den båten, og uten manager og en klar visjon kan Premier League -duoen ha en seriøs fordel i forhold til sin spanske rival.
I mellomtiden, for Arsenal, antas de å håpe å sikre en permanent avtale for lånestjernen Martin Odegaard, som har imponert så langt.
Det hevdes at Real -sjefer er misfornøyde med Zidanes motvilje mot å gi nordmannen vanlig spilletid.
Så han er tydelig i klubbens langsiktige planer, selv om han ikke er i Zidane, noe som kan gjøre en avtale komplisert.
Det er også den lille saken at Arsenal angivelig kan møte konkurranse fra Chelsea og Liverpool om Odegaards signatur i sommer hvis han blir tilgjengelig.

manchester united drakt
real madrid drakt barn

en English
X

MANDATORY UPDATE: ClassicBitcoin CBTC version 2.0.2 is ready, Download Now.